Beoordelingen

super aangename bediening profesioneel,,prijs/kwaliteit top ,gezellijgheid sfeer topavond !!! 5 Stars (5 / 5)

,


kan alleen maar bevestigen wat hieronder geschreven staat maggie ,Sorraya ,Ludo en t keukentean bedankt voor de aangename avond !!! Wij komen zekerr terug

Bekijk de details


Super lekker gegeten en zeer goede service 5 Stars (5 / 5)

,


Ik ben niet echt iemand die recensies schrijft maar ik zal meteen met de deur in huis vallen. Het was gewoon perfect. Na veel recensies gelezen te hebben zowel op deze site alsook op TripAdvisor hadden wij stiekem wel « hoge » verwachtingen.

Natuurlijk kan het altijd wel eens minder zijn, fonduen is nooit een eenvoudige zaak, ook niet voor het personeel, maar vanaf we binnen kwamen voelden wij ons super op ons gemak. Wij waren met 4 waarvan 2 vegetarisch (op voorhand gemeld bij reservatie). De gastvrouw stelde dan ook, maar dan ook alles, in het werk om ons een prachtige avond te bezorgen. Letterlijk, alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen tot in detail alle aperitieven uitgelegd. De prijzen zijn prijs/kwaliteit, zeker als je in hartje Mechelen zit, en het eten was echt vers, wat toch zeer belangrijk is. We hebben nadien nog zitten discussiëren om toch een verbeterpunt te kunnen aanhalen maar die vonden we niet meteen. Als we toch iets moeten zeggen dan zou het de akoestiek zijn. Maar kijk, op een zaterdagavond, volledig vol, in zo’n prachtig pand, dat nemen we er gerust bij.

Wij zijn afkomstig uit hartje Antwerpen.. maar eerlijk, als we nogmaals gaan fonduen, dan zal het toch opnieuw in Mechelen zijn, haha.

Bekijk de details


super bediening en heel lekker eten 5 Stars (5 / 5)

,


De gasvrouw die je ontvangt en je de uitleg over het menu geeft met volle overgave en « goesting ». Super leuk dat er nog mensen zijn die plezier in hun werk hebben.Je komt zeker niet met honger van de tafel en je hebt lekker gegeten.
Zeker een aanrader.

Bekijk de details


even iets anders 5 Stars (5 / 5)

,


Gisteren kennis gemaakt met dit gezellig en lekker restaurant.
Heel vriendelijke bediening, aan eten geen gebrek, het is vers en
dat is toch veel waard. Ik raad iedereen aan om eens een bezoek
te brengen en ben zeker dat je er nog heen gaat.

Bekijk de details


Zeker aan te raden 5 Stars (5 / 5)

,


Klein restaurantje met erg vriendelijke bazin. De bediening is erg persoonlijk en aangenaam. Het eten is van goede kwaliteit en zelfs voor grote eters meer dan voldoende.
Indien we terug in Mechelen komen, zal dit restaurant zeker terug op de agenda staan.

Bekijk de details


GEWELDIG 5 Stars (5 / 5)

,


Vriendelijk, lekker, gezellig, aanrader, top!!!
Doe zo voort!!!
Ideaal voor een verjaardag te vieren!

Bekijk de details


Loading